top of page
  • melissavegt

Ook weleens interieur miskopen gedaan?

Die ene te gekke vaas die je mee hebt genomen of dat leuke tafeltje. In de winkel lijkt het zo gaaf, maar thuis snap je niet waarom je het in de winkel zo te gek vond. Herkenbaar?

Dan hier 6 tips om miskopen te voorkomen!


Koop niet alles in één keer!

Neem de tijd om je interieur samen te stellen. Koop niet alles in een winkel. Bij een nieuwe woning is het vooral belangrijk om je huis te leren kennen. Hoe langer je er woont hoe beter je weet welke hoekjes je fijn vindt en waar je graag je eettafel wilt hebben staan.Maak een kleurenplan

Bedenk van te voren welke kleuren je in huis wilt. Wijk hier niet teveel vanaf. Grote kans dat je dan namelijk een accessoire koopt, die je na 2 weken weer zat bent.

Neem je kleurstalen mee naar de winkel, dan kun je meteen kijken of je kleuren met elkaar matchen.
Koop meubels die lang mee gaan.

Hoe verleidelijk is het om dat leuke, goedkope bijzettafeltje mee te nemen, want morgen is hij misschien wel uitverkocht. Toch zie je op de lange termijn het verschil met kwaliteitsmeubels. Veel minder beschadigingen en mocht je er dan toch zat van zijn, dan zijn ze vaak nog verkoopbaar voor een leuk bedrag.Koop vintagemeubels.

Doe eens een rondje bij de kringloop of een vintage winkel. Helemaal als je opzoek bent naar een meubelstuk in een bepaalde kleur. Schilder het meubelstuk in jouw favoriete keur, eventueel nog leuke knopjes erop en je hebt een uniek stuk!


Meten is weten

Voordat je gaat shoppen is het belangrijk dat je weet hoeveel ruimte je precies hebt voor je meubelstuk. Die eettafel lijkt in de winkel toch altijd kleiner en ach een beetje minder ruimte voor je stoel...... In praktijk blijkt het toch heel vervelend, als je eerst te tafel moet verschuiven voordat je op kunt staan.Maak een lijstje met leuke dingen.

Hoe heerlijk is het om je helemaal te verliezen in het Instagram-algoritme. De mooiste interieurs komen voorbij met allerlei meubels en accessoires die ook bij jou in huis leuk zouden staan. Sla deze leuke dingen op en slaap er een nachtje over. Vind je ze nu nog steeds zo mooi of past het eigenlijk toch niet helemaal?


Heel veel succes met het voorkomen van miskopen en vooral met het creëren van een super fijn en eigen interieur!

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page