top of page

Over Design Zolder

Wie ben ik? 

 

Mijn naam is Melissa van der Vegt. Samen met mijn man, zoon en 2 dochters woon ik in Kloosterveen, Assen. Naast het ontwerpen van te gekke interieurs, ben ik ook nog werkzaam in het onderwijs. Creatief bezig zijn met de kinderen vind ik ontzettend leuk. Toch knaagde het aan mij, dat ik hier niet al mijn creativiteit in kwijt kon. 

 

In huis was ik altijd al bezig met een nieuw kleurtje voor de muur, nieuwe accessoires, waardoor er weer een nieuwe look ontstond. Ook moesten elk seizoen de meubels weer op een andere plek. 1+1=2 en daarom heb ik besloten om de opleiding binnenhuisarchitectuur te gaan volgen. Deze heb ik 2023 afgerond. 

Met trots heb ik Design Zolder opgericht,

een plek waar ik mijn ontwerpkunsten en creatieve visie volledig tot bloei kan laten komen. Maar natuurlijk nog veel belangrijker, het is de plek waar jouw dromen van een perfect interieur werkelijkheid worden.

Benieuwd wat ik voor je kan doen? 

 

Wat maakt Design Zolder uniek?

Vanuit mijn beroep als leerkracht ben ik gewend om te organiseren, luisteren en praktische oplossingen te bedenken. Hier zit dan ook mijn kracht. 

Ik begrijp dat jouw huis meer is dan alleen een plek; het is een weerspiegeling van wie jij bent. Door goed te luisteren naar jouw wensen en behoefte creëren we samen een op maat gemaakt plan, die naadloos past bij jouw.

In een passend interieur draait alles om balans. Je wilt niet alleen een mooi huis, maar een huis om in te leven. Waar nagedacht is over praktische zaken, maar deze zeker gecombineerd worden met een mooi uiterlijk. Oftwel een interieur dat in balans is.

Dus, ben je klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen? Laten we vandaag nog aan de slag gaan! Neem contact met me op en begin aan de reis naar een prachtig vormgegeven huis dat perfect bij jou past.

 

Laat DesignZolder jouw verhaal vertellen!

bottom of page