top of page

Projecten

Eerder werk

Een eigentijdse woonkamer die een warme en gezellige sfeer uitstraalt, zonder dat de bank het middelpunt van de ruimte domineert.

 

Dit bereiken we door slim gebruik te maken van elementen zoals een vaste kast op een onverwachte locatie en het integreren van materialen zoals kurk en acu-panelen. De toevoeging van deze onconventionele elementen creëert niet alleen een unieke uitstraling, maar zorgt ook voor een harmonieuze balans tussen functionaliteit en esthetiek in de leefruimte.

 

Het samenspel van texturen en materialen draagt bij aan een gezellige atmosfeer, waarin functionaliteit, comfort en stijl hand in hand gaan

Een efficiënte indeling van een compacte keuken met voldoende praktische ruimte was het doel van dit project.

 

Deze wens hebben we vervuld door slim gebruik te maken van hoge kasten aan één zijde, terwijl we aan de andere kant bewust afzagen van bovenkasten.

 

Het resultaat is een verrassend ruimtelijke keuken, waarbij elke centimeter doordacht is benut. De hoge kasten bieden niet alleen voldoende opbergruimte, maar fungeren ook als een stijlvolle afscheiding, waardoor de keuken een open en luchtig karakter behoudt.

 

Deze doordachte aanpak zorgt voor een perfecte combinatie van functionaliteit en visuele aantrekkelijkheid in de beperkte ruimte.

Deze badkamer onderscheidt zich door een uniek en eigenzinnig ontwerp. De wens was om het traditionele gebruik van tegels te verminderen, en dat hebben we op een bijzondere manier gerealiseerd.

 

De beperktere tegeltoepassing zorgt voor een frisse en eigentijdse uitstraling, terwijl de toevoeging van zwarte accenten een intense sfeer aan de ruimte geeft.

 

De keuze voor zwarte elementen voegt een vleugje luxe en moderniteit toe, waardoor de badkamer een verfijnde ambiance krijgt.

 

Wat het ontwerp nog specialer maakt, is dat het niet alleen stijlvol is, maar ook praktisch in onderhoud.

 

De toegepaste materialen zijn eenvoudig schoon te maken, waardoor de badkamer zowel functioneel als onderscheidend is in zijn soort.

bottom of page