top of page

Interieurstylist Groningen – Design Zolder

Voor interieuradvies op maat

Stoel studio Henk kurk muur lamp
Plantenhoek Chlorophytum
Lamp Good&Mojo en kastenwand VT-wonen
Oven inventum in kast
Badkamermeubel Maison du Monde spiegels Ikea

Welkom bij Design Zolder

Ben jij op zoek naar iemand die jouw interieurdromen tot leven kan brengen? Iemand met professioneel advies die bij jou thuis in Groningen kan helpen? Niets is zo belangrijk als een thuis dat echt bij je past, en ik sta klaar als interieurstylist om je daarbij te helpen.

Design Zolder - jouw interieurontwerper in Groningen
Wil jij je zolder omtoveren tot heerlijke werkplek? Of is jouw slaapkamer wel aan een upgrade toe? Van kleuradvies tot complete make-overs: Bij Design Zolder draait alles om het vervullen van jouw wensen en het creëren van een interieur dat perfect aansluit bij jouw smaak en levensstijl. Neem gerust een kijkje in mijn portfolio om een idee te krijgen van de projecten die ik heb gedaan. Ik ben gevestigd in Assen, maar ik ben in heel Groningen, Friesland en Drenthe werkzaam en kom graag bij je langs om je wensen te bespreken.

Wat doet een interieurstylist eigenlijk?
Droom jij ook weg bij prachtige foto's op Pinterest of Instagram, maar weet je niet hoe je de juiste sfeer door kunt voeren bij jou thuis? Heb je een bepaald idee voor een ruimte in je woning, maar kom je niet uit de keuze voor de juiste materialen en items? Of wil je graag je woonkamer anders indelen, maar heb je geen idee hoe je de ruimte zo goed mogelijk kunt benutten? Dit is waar een interieurstylist van pas komt!

Als interieurstylist ben ik gespecialiseerd in het creëren van ruimtes die perfect passen bij jouw wensen en persoonlijke stijl. Mijn taak is om jouw interieurdromen werkelijkheid te laten worden door middel van creatieve ontwerpen, kleuradvies, keuze voor meubels en materialen, verlichtingsplannen, accessoires en nog veel meer. Met aandacht voor details en een passie voor design zorg ik ervoor dat jouw huis transformeert tot een plek die helemaal als thuis voelt.

Wat kost een interieurstylist in Groningen?
De kosten voor mijn diensten als interieurstylist in Groningen zijn afhankelijk van jouw wensen. Wil je graag sparren met iemand die met je meedenkt en concreet advies geeft, zodat jij direct aan de slag kunt? Vaak hebben kleine veranderingen al grote impact! Een brainstormsessie boek je al voor maar €250,00.

Ben je in Groningen op zoek naar een interieurontwerper die al jouw woonwensen tot in de kleinste details uitwerkt? Dan ga ik graag aan de slag met een volledig advies, inclusief verlichtingsplan, moodboard, meubelplan en meer. Dit volledige advies is er al vanaf €785,-. Kijk voor meer informatie over de kosten op mijn dienstenpagina.

Het proces – van A tot Z
Wanneer je besluit om met mij samen te werken als interieurstylist in Groningen, starten we meestal met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en verwachtingen, en krijgen we een beter beeld van elkaar. Je kunt bij mij kiezen voor een brainstormsessie, waarin je direct concrete adviezen ontvangt om met je interieur aan de slag te gaan. Daarnaast behoort een volledige make-over ook tot de mogelijkheden: hierbij ga ik aan de slag met een grondige make-over. Uiteraard houd ik rekening met jouw smaak, budget en de functionaliteit van de ruimte. Met de juiste materialen, kleuren, meubelopstelling en accessoires creëer ik jouw gedroomde interieur!

Ik kom graag bij jou thuis in Groningen om je te helpen bij het realiseren van een interieur waarin jij je helemaal thuis voelt. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

bottom of page