top of page

Interieurstylist Emmen – Design Zolder

Voor interieuradvies op maat

Stoel studio Henk kurk muur lamp
Plantenhoek Chlorophytum
Lamp Good&Mojo en kastenwand VT-wonen
Oven inventum in kast
Badkamermeubel Maison du Monde spiegels Ikea

Welkom bij Design Zolder

Wil je jouw huis omtoveren tot een stijlvolle en knusse omgeving die perfect bij jou past? Ben je op zoek naar deskundig advies en begeleiding bij het inrichten van jouw interieur? Als interieurstylist in Emmen sta ik klaar om je daarbij te helpen.

Design Zolder – interieurontwerp in Emmen
Als interieurstylist krijg ik te maken met hele verschillende vragen en woonwensen. Denk aan vragen over kleurgebruik en de combinatie van verschillende kleuren. Of: hoe deel je nou een woonkamer functioneel in? Welke oplossingen zijn er voor een kleine slaapkamer? Hoe creëer ik meer sfeer in de kinderkamer? Herken jij je in een van deze vragen? Een interieurstylist heeft op deze vragen het antwoord! Ik kom graag bij je langs in Emmen (of omgeving) om jouw interieurvragen en wensen door te nemen.

Wat kan ik als interieurstylist voor je betekenen?
Of je nu een voorkeur hebt voor een moderne look of juist warmloopt voor een landelijke uitstraling: als interieurstylist weet ik precies hoe ik jouw voorkeuren kan vertalen naar een prachtig interieur. Met aandacht voor detail, een creatieve visie en kennis van kleurgebruik en materialen, breng ik een unieke sfeer tot stand die naadloos aansluit bij jouw persoonlijke stijl. Bij mij kun je terecht voor zowel advies op maat als een volledig stylingplan.

Waarom een interieurontwerper inschakelen?
Er zijn verschillende redenen om een interieurstylist in te schakelen. Allereerst bespaar je kostbare tijd doordat ik het hele proces voor je uit handen neem. Van het maken van een plan tot het selecteren van meubels en accessoires, ik regel alles tot in de puntjes als je dat wenst.

Daarnaast maak ik als interieurstylist gebruik van de nieuwste trends en technieken op het gebied van interieurontwerp. Met mijn uitgebreide kennis van de interieurbranche voorkom ik niet alleen dat je huis er trendy en eigentijds uitziet, maar ook dat je geen interieurmissers maakt. Denk aan een verkeerde kleurkeuze, te grote of te kleine meubels, of materialen die niet aansluiten bij jouw gewenste stijl.

Werkwijze Design Zolder – jouw interieurstylist in Emmen
Of je nu kiest voor alleen advies of een complete make-over: ik vind het fijn om eerst kennis met je te maken. Wat zijn je wensen? Wat is je stijl? Wat vind je belangrijk? Waar loop je tegenaan? Tijdens een brainstormsessie denk ik met je mee en geef ik je handvaten om direct mee aan de slag te gaan. Na een brainstormsessie zit jij gegarandeerd boordevol ideeën om jouw interieur een twist te geven. Na de brainstormsessie heb je nog twee weken de mogelijkheid om vragen te stellen via mail of app.

Als je kiest voor een compleet advies, dan ga ik met jouw input aan de slag om een advies op maat te maken. Dit is een stylingplan met jouw wensen erin verwerkt, van moodboard tot meubelplan en concreet advies over waar je wat kunt kopen. Natuurlijk stem ik dit tussentijds met je af, zodat ik weet dat ik op de goede weg zit. Lees hier meer over mijn diensten en werkwijze.

Kennismaken?
Neem gerust contact op voor meer informatie of om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Ik woon in Assen, maar ik ben werkzaam in Groningen, Friesland en Drenthe. Ook bij jou in Emmen kom ik dus graag langs om je woonwensen te bespreken en te kijken wat ik voor je kan betekenen.

bottom of page