top of page

Interieurstylist Assen – Design Zolder

Voor interieuradvies op maat

Stoel studio Henk kurk muur lamp
Plantenhoek Chlorophytum
Lamp Good&Mojo en kastenwand VT-wonen
Oven inventum in kast
Badkamermeubel Maison du Monde spiegels Ikea

Welkom bij Design Zolder

Wil je jouw huis transformeren in een stijlvolle en gezellige omgeving die helemaal bij jou past? Ben je op zoek naar professioneel advies en begeleiding voor het inrichten van jouw interieur? Dan help ik jou als interieurstylist in Assen graag verder.

Wat doet een interieurstylist nou precies?
Een interieurstylist is een professional die gespecialiseerd is in het creëren van een harmonieus en functioneel interieur. Of je nu houdt van een moderne inrichting of juist enthousiast wordt van een landelijke uitstraling: als interieurstylist weet ik precies hoe ik jouw wensen kan vertalen naar een prachtig interieur. Met oog voor detail, een creatieve visie en kennis van bijvoorbeeld kleurgebruik en materiaalgebruik zet ik een unieke sfeer neer die perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl. Je kunt bij mij terecht voor alleen persoonlijk advies, maar ook een compleet stylingplan op maat.

Waarom kiezen voor een interieurstylist in Assen?
Waarom zou je nou een interieurstylist inschakelen? Ten eerste bespaar je kostbare tijd doordat ik als interieurontwerper het hele proces voor je uit handen neem. Van het maken van een plan tot het kiezen van meubels en accessoires, alles wordt tot in de puntjes geregeld als je dit wilt.

Daarnaast maakt een interieurstylist gebruik van de nieuwste trends en technieken op het gebied van interieurontwerp. Ik ken alle ins en outs van de interieurbranche. Jouw huis ziet er na de make-over niet alleen trendy en eigentijds uit, maar je hoeft ook niet bang te zijn voor interieurflaters. Denk aan een mismatch in kleurgebruik, te grote of te kleine meubels of materialen die net niet aansluiten bij de stijl die jij wilt.

Werkwijze Design Zolder – jouw interieurstylist in Assen
Wanneer je besluit om samen te werken met mij als interieurstylist in Assen, begint het proces meestal met een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we je jouw wensen en verwachtingen, en leren we elkaar beter kennen. Je kunt bij mij terecht voor een brainstormsessie, waarin je direct concrete handvatten krijgt om met je interieur aan de slag te gaan. Ook kun je kiezen voor het complete pakket: hierbij ga ik aan de slag met een gehele make-over. Natuurlijk houd ik hierbij rekening met jouw smaak, budget en de functionaliteit van de ruimte. Met de juiste materialen, kleuren, indeling van meubels en accessoires breng ik jouw droominterieur tot leven! Lees hier meer over mijn werkwijze.

Ik kom graag bij jou thuis in Assen om je te helpen met een interieur waar jij je helemaal thuis in voelt. Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

bottom of page